חומרים
25 גרם חמאה
4 שיני שום
בצל
2 קישואים
עלי סלק (מנגולד)
מכל שמנת לבישול
פלפל ומלח
רבע כפית אגוז מוסקט
4 ביצים
פירורי גבינה בולגרית
אופן ההכנה
מחממים חמאה במחבת, פורסים את השום והבצל לפרוסות ומכניסים לטיגון במחבת.
חותכים את הקישואים לחצאי עיגולים דקים ומוסיפים למחבת. מערבבים קלות.
חותכים את עלי הסלק לחתיכות גסות ומכניסים לטיגון עם הקישואים והבצל.
מטגנים כ-7 דקות עד שהירקות מתרככים ומערבבים מדי פעם.
מוסיפים שמנת לבישול, תבלינים וביצים וסוגרים את הסיר לבישול על אש קטנה למשך 10 דקות.
מפזרים מלמעלה גבינה בולגרית ומגישים.