אלינור רחמים – ספרינג רול במילוי מוקפץ

חומרים:  חבילת דפי אורז למילוי: פלפל אדום גזר 5 פטריות טריות סילאן סויה מלח פלפל להגשה: רטבים בסגנון אסייתי אופן ההכנה: 1. חותכים את הגזר והפלפל לרצועות דקות. מחממים במחבת שתי כפות שמן ומכניסים את הפלפל והגזר לטיגון 2 דקות, ומוסיפים רצועות של בצל ירוק ושל פטריות. מטגנים עד לריכוך וצמצום הנוזלים, מתבלים בסילאן, סויה,

חומרים: 

חבילת דפי אורז

למילוי:

פלפל אדום

גזר

5 פטריות טריות

סילאן

סויה

מלח

פלפל

להגשה:

רטבים בסגנון אסייתי

אופן ההכנה:

1. חותכים את הגזר והפלפל לרצועות דקות. מחממים במחבת שתי כפות שמן ומכניסים את הפלפל והגזר לטיגון 2 דקות, ומוסיפים רצועות של בצל ירוק ושל פטריות. מטגנים עד לריכוך וצמצום הנוזלים, מתבלים בסילאן, סויה, מלח ופלפל ומסירים מהאש.

2. ממלאים צלחת שטוחה עם שוליים במים, ומכניסים דף אורז. משקעים אותו בתוך המים למספר דקות לריכוך. מניחים על משטח עבודה, ובינתיים מכניסים דף אורז נוסף למים לריכוך.

3. מניחים כף מהמילוי בחלק התחתון של דף האורז. מקפלים את השוליים הצדדיים של דף האורז ומגלגלים. שמים את הספרינג רול המגולגל בצד, וממשיכים לגלגל את דפי האורז במילוי הנותר.

 

אודות הכותב/ת

כתוב תגובה